Οι Δύο όψεις του νομίσματος, Μ.Α.Καρυωτάκης & Δ.Φουρκαλίδου (Android Book by Automon)


Οι Δύο όψεις του νομίσματος, Μίνωας-Αθανάσιος Καρυωτάκης & Δήμητρα Φουρκαλίδου
Εκδόσεις ΤοΒιβλίο.net

Δυο άνθρωποι ξένοι μεταξύ τους κινούνται παράλληλα στην Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Ακολουθούμε τις σκέψεις τους καθώς προχωρούν στρέφοντας ο καθένας τη ματιά του στις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της περιοχής…


Ο Μίνως - Αθανάσιος Καρυωτάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Έχει πάρει μέρος σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Μεγαλύτερη διάκριση αποτελεί το πρώτο βραβείο στον πέμπτο πανελλήνιο διαγωνισμό παραμυθιού που είχε διοργανωθεί από το περιοδικό Kid’s Fan. Το μυθιστόρημα: «Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα» είναι η πρώτη του μεγαλόπνοη συγγραφική προσπάθεια και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον ιστοχώρο των Εκδόσεων Σαΐτα: http://www.saitapublications.gr/2012/12/ebook.13.html. Παράλληλα, διαθέτει και το ιστολόγιο: «Χίλιες και μία ιστορίες» (http://minosathkar.blogspot.gr). Τέλος, έχει συμμετάσχει και στο συλλογικό ebook: «Tweet_Stories - Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες» όπως και στο συλλογικό ebook των Εκδόσεων Σαΐτα: «Το ταξίδι ενός χαρτονομίσματος».

Η Δήμητρα Φουρκαλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ενώ το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ευελπιστεί να περάσει (με εισαγωγικές εξετάσεις) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα δύο ετών της ίδιας σχολής. Πάντοτε έγραφε, αλλά η πρώτη και μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής της ήταν το εξάμηνο που φοίτησε (μέσω προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών) στο πανεπιστήμιο Monash της Μελβούρνης. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε διάφορες ηλεκτρονικές και έντυπες δημοσιογραφικές εκδόσεις, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικοτήτων της Μελβούρνης. Μεγαλύτερη αναγνωστική της αδυναμία είναι η ποίηση.

   
   

Επιμέλεια έκδοσης και εξωφύλλου:
Κώστας Θερμογιάννης

Εξώφυλλο:
Η αρχική εικόνα για το εξώφυλλο είναι από το flickr του χρήστη Mika Meskanen

Εκδόσεις ΤοΒιβλίο.net:

Διανέμεται ελεύθερα με Άδεια Creative Commons:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή - 3.0 - Ελλάδα

――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Development of Android application by Automon (Antonis Panoris):

Android Apps by Automon:

Android Books by Automon:

Android Games by Automon:

Σχόλια