Η απεργία των λαχανικών, Χάρης Γαντζούδης (Android Book by Automon)


Η απεργία των λαχανικών, Χάρης Γαντζούδης
Παιδικό Βιβλίο
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5147-19-8
Φεβρουάριος 2015
Εκδόσεις Σαΐτα

Μια φορά κι έναν καιρό,
σ’ ένα τόσο δα μικρό χωριό,
υπήρχε ένας λαχανόκηπος μαγικός
τον οποίο φρόντιζε ο κυρ Ανέστης ο γλυκός.
Ντομάτες, πατάτες, πιπεριές,
σκόρδα, κρεμμύδια κι αγγουριές.
Όλα στη σειρά βαλμένα,
όμορφα και φροντισμένα.
Όλα κυλούσαν κανονικά.
Ήσυχα και αρμονικά.
Ώσπου ξαφνικά ένα βράδυ
κάτι ακούστηκε μες το σκοτάδι.


Ο Χάρης Γανζούδης γεννήθηκε τον Μάιο του 1985 στο Αγρίνιο και ζει στην Αθήνα.
Το 2012 ξεκίνησε να δημοσιεύει τα πρώτα του κείμενα σε διάφορα blogs και ηλεκτρονικά περιοδικά (deity.gr, onestory.gr, shortstory.gr, microstory.gr, Σοδειά sodeia.net, Στάχτες, Συγγραφολόγιο, Τεύχος, Ποίηση και Λογοτεχνία, τοβιβλίο.net). Το 2013 δημιούργησε το ηλεκτρονικό περιοδικό Λογοτεχνικό Ταξίδι [http://logotaxidi.blogspot.gr] ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 διατηρεί τη στήλη Χαρη...τολογώντας στο διαδικτυακό τόπο τοβιβλίο.net. Μέχρι τώρα έχει εκδώσει δύο συλλογές διηγημάτων (Οι πρώτες σελίδες, Κύκλοι στη θάλασσα και άλλες ιστορίες), δυο παραμύθια (Δικό μου, δικό μου, Μα δε θέλω αδερφάκι), μια νουβέλα (Για μια πόλη), δυο ποιητικές συλλογές (Τα κενά κι άλλα σκόρπια συναισθήματα, Σώματα).
Επίσης, έχει πάρει μέρος σε πολλές συλλογικές συγγραφικές προσπάθειες (Tweet_Stories, Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες, Μια παράξενη Κυριακή, Τριάντα τρία, Ένα ταξίδι αλλιώς). Η απεργία των λαχανικών αποτελεί το τρίτο του παραμύθι.

Η Γεωργία Πανώρη γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στο χωριό Κάτω Γέφυρα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2009. Παντρεύτηκε και ζει στα Γιαννιτσά, έχοντας αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Σπούδασε Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης στο ΙΕΚ Σίνδου.
Εργάστηκε σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, όπως και σε θέσεις εργασίας πέρα της ειδικότητας που σπούδασε. 
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τα καλλιτεχνικά, όπως την αγιογραφία, τη ζωγραφική με λάδι και ακρυλικό σε καμβά, την καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική (μπισκοτάκια, cupcakes, τούρτες), ενώ παράλληλα εικονογραφεί παιδικά παραμύθια και με ηλεκτρονικά μέσα.

   
 
 

Εικονογράφηση:
Γεωργία Πανώρη

Επιμέλεια Κειμένου, Διορθώσεις:
Ευρυδίκη Αμανατίδου

Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Development of Android application by Automon:

Android Apps by Automon:

Android Books by Automon:

Android Games by Automon:

      

Σχόλια