Μάιρα η νεράιδα του φεγγαριού, Άννα Πήλιου (Android Book by Automon)


Μάιρα η νεράιδα του φεγγαριού, Άννα Πήλιου
Παιδικό Βιβλίο
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-63-5
Μάρτιος 2014
Εκδόσεις Σαΐτα

Μια φορά και έναν καιρό, ζούσε στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού μέσα σε μια σπηλιά, η όμορφη νεράιδα Μάιρα με τη γιαγιά της . Τα μάτια της ήταν καταπράσινα και τα ασημένια μαλλιά της όταν ανέμιζαν έκαναν το φεγγάρι να λάμπει περισσότερο. Ήταν τόσο όμορφη! Της άρεσε πάρα πολύ να πετάει. Κάθε φορά που πετούσε αισθανόταν χαρούμενη, ευτυχισμένη, και ελεύθερη. Όσο μεγάλωνε, μεγάλωναν και τα λευκά φτερά της και έτσι μπορούσε να πετάει όλο και πιο μακριά…

 
 
 
 

Η Άννα Πήλιου γεννήθηκε στη Γερμανία τον Δεκέμβριο του 1971. Σπούδασε «Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της με θέμα «Σπουδές στην εκπαίδευση». Ζει και εργάζεται στο Κανάλι της Πρέβεζας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών από το 2007. Από παιδί λάτρεψε το ταξίδι σε κάθε του μορφή. Είτε αυτό ήταν ταξίδι σε έναν άλλο τόπο ή ένα ταξίδι μέσα από ένα βιβλίο… Έχει διακριθεί με το Πρώτο Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στον 27ο διαγωνισμό με το παραμύθι της «Μάϊρα, η νεράιδα του φεγγαριού».

――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Η Τζένη Μπεκιάρη είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, σε εταιρεία βιομηχανικού αυτοματισμού. 
Είναι παντρεμένη, έχει μία κόρη και ζει στα Γιαννιτσά. 
Παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει ζωγράφος. Της αρέσει να ζωγραφίζει και να δημιουργεί με όλα τα υλικά που μπορούν να αφήσουν ένα ίχνος της φαντασίας της. Έχει κάνει λίγα μαθήματα ζωγραφικής και σήμερα κάνει κυρίως ελαιογραφίες που τελικά τις χαρίζει σε αγαπημένους φίλους.
«H ζωγραφική με ταξιδεύει, με κάνει να νιώθω σαν παιδί που συνεχώς αναζητά νέους δρόμους. Αν κάποιο έργο μου αρέσει πολύ σε έναν φίλο μου, δεν μπορώ να μην του το χαρίσω. Η ζωγραφική υπάρχει για να μας κάνει ευτυχισμένους».

――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Εικονογράφηση:
Τζένη Μπεκιάρη

Επιμέλεια, διορθώσεις:
Μαρία-Ανδρονίκη Τραυλού

Σελιδοποίηση:
Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Σύνθεση εξωφύλλου:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καλή ανάγνωση

      

Σχόλια