Η ζωή του Κλόουν, Αλκμήνη Γιαμπανίδου (Android Book by Automon)


Η ζωή του Κλόουν, Αλκμήνη Γιαμπανίδου
Παιδικό Βιβλίο
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-60-4
Φεβρουάριος 2014
Εκδόσεις Σαΐτα

Όταν το όνειρο ενός μικρού αγοριού είναι να κάνει όλο τον κόσμο ευτυχισμένο, δε μένει παρά να γίνει... ΚΛΟΟΥΝ!
Η αγάπη του για τα μικρά παιδιά τον οδηγεί στο να παίξει για όλη του τη ζωή τον πιο ωραίο ρόλο!
Μεταμφιέζεται και με τα κόλπα του χαρίζει στους φίλους του το γέλιο και την ΑΓΑΠΗ.


Η Αλκμήνη Γιαμπανίδου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί σε ένα μικρό χωριό εκτός πόλης, που της προσφέρει ηρεμία και άνεση! Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το 2004 ασχολείται ενεργά με τον κλάδο της παιδαγωγικής. Εργάστηκε στο δημόσιο ως Αναπληρώτρια Νηπιαγωγός και σε ιδιωτικούς και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προσφέροντας μέχρι και σήμερα τις υπηρεσίες της. Λατρεύει το επάγγελμά της και αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της ψάχνοντας και δημιουργώντας καινούργιες και πρωτότυπες δραστηριότητες για τους μικρούς τις φίλους. Ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια διαδικτυακά και βιωματικά και της αρέσει να σκαρώνει στιχάκια για κουκλοθεατρικές παραστάσεις και γιορτές νηπιαγωγείου. Ο στολισμός παιδικών δωματίων με χάρτινες κατασκευές στους τοίχους είναι μια από τις δραστηριότητες που ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της. Αγαπάει τα βιβλία, τα ταξίδια και την φύση. Μία αγκαλιά και ένα χαμόγελο των παιδιών είναι η απόλυτη ευτυχία της.

 

Η Γεωργία Πανώρη γεννήθηκε το 1984 στην Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στο χωριό Κάτω Γέφυρα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2009. Παντρεύτηκε και ζει στα Γιαννιτσά, έχοντας αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Σπούδασε Προσχολική Αγωγή, Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης στο ΙΕΚ Σίνδου.
Εργάστηκε σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, όπως και σε θέσεις εργασίας πέρα της ειδικότητας που σπούδασε.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τα καλλιτεχνικά, όπως την αγιογραφία, ζωγραφική με λάδι και ακρυλικό πάνω σε καμβά, πυρογραφία, ζαχαροπλαστική (τούρτες με ζαχαρόπαστα) ενώ το τελευταίο διάστημα εικονογραφεί σε παιδικά παραμύθια και με ηλεκτρονικά μέσα.

 

Συγγραφέας:
Αλκμήνη Γιαμπανίδου
alkmini.giamp@gmail.com

Εικονογράφηση:
Γεωργία Πανώρη
gpanori@gmail.com

Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου
http://www.lampadariou.eu

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
info@automon.gr
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr

 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/

Καλή ανάγνωση

Σχόλια