Γράμμα ΕΠΕΙΓΟΝ για τον Άγιο Βασίλη, Άννα Πήλιου (Android Book by Automon)


Γράμμα ΕΠΕΙΓΟΝ για τον Άγιο Βασίλη, Άννα Πήλιου
Παιδικό Βιβλίο
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-49-9
Δεκέμβριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα

Πλησιάζουν οι γιορτές. Η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της στολίδια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι είναι στολισμένο με πολύχρωμα μπαλάκια, καμπανούλες, αγγελάκια και πολλά λαμπερά φωτάκια. Όλοι είναι χαρούμενοι. Ο μικρός Νικολάκης περιμένει πως και πως το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη. Ξαφνικά όμως κάτι συμβαίνει και…πρέπει αμέσως να στείλει ένα γράμμα ΕΠΕΙΓΟΝ στον Άγιο Βασίλη! Θα προλάβει;

 
 
   

Η Άννα Πήλιου γεννήθηκε στη Γερμανία τον Δεκέμβριο του 1971. Σπούδασε «Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της με θέμα «Σπουδές στην εκπαίδευση». Ζει και εργάζεται στο Κανάλι της Πρέβεζας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών από το 2007. Από παιδί λάτρεψε το ταξίδι σε κάθε του μορφή. Είτε αυτό ήταν ταξίδι σε έναν άλλο τόπο ή ένα ταξίδι μέσα από ένα βιβλίο… Έχει διακριθεί με το Πρώτο Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στον 27ο διαγωνισμό με το παραμύθι της «Μάϊρα, η νεράιδα του φεγγαριού».

Εικονογράφηση:
Σύλβια Πάλλη

Επιμέλεια κειμένου, Διορθώσεις:
Αντωνία Αριστοδήμου

Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καλή ανάγνωση

      

Σχόλια