ΕξοΡγισμός, Δημήτρης Νότας (Android Book by Automon)ΕξοΡγισμός, Δημήτρης Νότας
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-33-8
Οκτώβριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα


――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Μια ψηλή, όμορφη κοπέλα που είναι η χαρά της Λαιμαργίας. Η φίλη της, κυνική και κοντή, η χαρά της Οργής. Και υπάρχει και ο γιατρός, ααα ο γιατρός που δεν είναι ένας κανονικός γιατρός, είναι η ψεύτικη χαρά της Λαγνείας.
Καθώς μπαίνουμε στον κόσμο τους μέσα από τις προσωπικές τους αφηγήσεις, ξαφνικά πεταγόμαστε με το ζόρι στον πραγματικό κόσμο που βρίθει από τα λοιπά θανάσιμα αμαρτήματα που θριαμβεύουν. Και έρχεται ο πόλεμος, πάντα έρχεται ο πόλεμος στον κόσμο των δίποδων θηλαστικών. Και ο όρος νίκη ή ήττα εξαρτάται από την οπτική.
Μια φανταστική ιστορία που μερικές φορές εύχεσαι, κάποια μέρη της, να ήταν πραγματικά...

   
   

Γεννήθηκα το 1969 όταν κάποιοι πατούσαν το πόδι τους για πρώτη φορά στη Σελήνη & κάποιοι άλλοι πετούσαν στα ουράνια κάνοντας χρήση διάφορων ουσιών.
Σε τρυφερή ηλικία αποφάσισα να γίνω γυμναστής και το μετάνιωσα την ημέρα της αποφοίτησής μου. Παράλληλα με τις σπουδές, δούλεψα ως οικοδόμος, σερβιτόρος, barman, dj (της κακιάς ώρας) ενώ όταν απολύθηκα από τον στρατό, έγινα διακινητής αλληλογραφίας με μοτοποδήλατο. Αηδιασμένος από την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, στράφηκα στα πολυεθνικά ταχυφαγεία. Γρήγορα έγινα manager & φορούσα ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό μου στο στήθος. Φούσκωνα από περηφάνια. Η εξέλιξη της καριέρας μου συνδέθηκε στενά με την εξυπηρέτηση των πελατών. Τότε αποφάσισα να γίνω Βουδιστής & να περιορίσω τις επιθυμίες μου στο ελάχιστο. Ζω στη Ραφήνα με τη γυναίκα μου και τις δυο μας κόρες. Ααα και με ένα σκύλο…
E-mail επικοινωνίας: dimitrios.notas@gmail.com

Διηγήματά του έχουν διακριθεί σε 4 διαγωνισμούς:
- Εκδόσεις Ίνδικτος (Σχεδόν κάποιος άλλος, 2006)
- Diavasame.gr (Καταπίνοντας δόσεις απέραντης αγάπης, 2007)
- Περιοδικό «Κελαίνω» (Τα ανήσυχα πόδια της, 2008)
- Εκδόσεις Ανατολικός (Το βουητό, 2009)

――――――― ――――――― ――――――― ――――――― ―――――――

Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Δέσποινα Γεωργαντά

Εξώφυλλο, Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καλή ανάγνωση

     

Σχόλια