Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα, Δημήτρης Κανελλόπουλος (Android Book by Automon)



Ο Κανελής γνωρίζει την Αθήνα, Δημήτρης Κανελλόπουλος
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-26-0 
Σεπτέμβριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα


------- ------- ------- ------- ------- ------- -------

Η μικρή μας ιστορία εξελίσσεται στην Αθήνα. Αρχίζει με την πραγματοποίηση μιας ευχής και απογειώνει τον αναγνώστη σε ένα ημερήσιο ταξίδι πετώντας πάνω από τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης των Αθηνών με αποκορύφωμα την Ακρόπολη.
Ο Κανελής είναι ένα σύμβολο ελευθερίας, ένας μικρός σε μέγεθος αλλά με μεγάλες επιθυμίες χαρακτήρας που πετά χαρούμενα, προβληματίζεται και προβληματίζει, συγκινεί και χαίρεται με το δώρο αυτό που του έδωσε η καλή του μοίρα.
Το αλογάκι του Χολαργού έχει την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις με διάφορα γλυπτά, μια καμπάνα, έναν κίονα αλλά και μια σημαία να μάθει υπέροχα πράγματα για την πόλη και την ιστορία της.

  
  

Ο Δρ Δημήτρης Κανελλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα όπου ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές στο Β΄ Γυμνάσιο Αρρένων το 1973. Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία όπου το 1978 αποφοίτησε από τη Σχολή Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ της Αγγλίας.
Ακολούθησε ερευνητική εργασία στον τομέα της ρευστομηχανικής και απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα το 1982. Υπήρξε καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά όπου δίδαξε Μηχανική Ρευστών και Ήπιες Μορφές Ενέργειας.
Το 1985 προσελήφθη στη ΔΕΗ όπου εργάστηκε ως μελετητής μηχανικός στη Διεύθυνση Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας (ΔΕΜΕ) σε θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Μελέτησε και σχεδίασε το σύνολο σχεδόν των αιολικών πάρκων που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα και ανήκουν στη ΔΕΗ-Ανανεώσιμες Α.Ε. 
Το 2002 έγινε Τομεάρχης στη Διεύθυνση Στρατηγικής και Προγραμματισμού της ΔΕΗ και συντονιστής της Μόνιμης Ομάδας Περιβάλλοντος. 
Το βιβλίο του με θέμα την Αιολική Ενέργεια εκδόθηκε το 2008 από τον Εκδοτικό Όμιλο ΙΩΝ.
Το 2010 έγινε Διευθυντής Αιολικής Ενέργειας στη ΔΕΗ-Ανανεώσιμες Α.Ε.
Σήμερα είναι Διευθυντής της Διεύθυνσης Μετρήσεων Φυσικών Πόρων και Πιστοποίησης στη ΔΕΗ-Ανανεώσιμες Α.Ε.

------- ------- ------- ------- ------- ------- -------

Εικονογράφηση:
Απολλώνια Παραμυθιώτη

Επιμέλεια, διορθώσεις:
Αντωνία Αριστοδήμου

Σύνθεση εξωφύλλου, Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Καλή ανάγνωση

      

Σχόλια