Ο μαγικός κύριος Κολοτούμπας γράφει ιστορίες, Μαρία Χατζή (Android Book by Automon)


Ο μαγικός κύριος Κολοτούμπας γράφει ιστορίες, Μαρία Χατζή
Δημιουργική γραφή για παιδιά Δημοτικού
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-80394-9-0
Φεβρουάριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα

Αναζητούσατε έναν πρακτικό και ευχάριστο τρόπο για να διδάξετε στα παιδιά πώς να γράφουν μια περιπετειώδη ιστορία; Ο μικρός αυτός οδηγός είναι η απάντηση σ’ αυτή σας την αναζήτηση. 
Ο μαγικός κύριος Κολοτούμπας είναι ένα εποπτικό μέσο διδασκαλίας, απλό και αποτελεσματικό, για τον εκπαιδευτικό και τον γονέα. Με τις κολοτούμπες του οδηγεί τα παιδιά στη συγγραφή μιας Περιπέτειας, με συνεχείς ανατροπές για τον ήρωα. Αποκαλύπτει τα μυστικά του και γίνεται ο καθοδηγητής κι ο φίλος τους, που τα εκπαιδεύει στη δημιουργική σκέψη και γραφή, βοηθάει την αυτοέκφρασή τους, αναπτύσσει τη φαντασία τους.

Σ’αυτόν τον οδηγό παρουσιάζεται ο κύριος Κολοτούμπας και δίνονται λεπτομερείς οδηγίες για την κατασκευή του και για το πώς θα τον χρησιμοποιήσετε. Επίσης, υπάρχουν σημειώσεις, ιδέες και υποδείξεις για πρόσθετες δραστηριότητες.

   
   

Η Μαρία Χατζή είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Είναι επίσης και αυτοδίδακτη καλλιτέχνης, σχεδιάστρια χειροτεχνιών (για παιδιά και ενήλικες), χειροποίητων κοσμημάτων και μικροδιακοσμητικών. Ασχολείται με τη Δημιουργικότητα (Δημιουργική Χειροτεχνία και Δημιουργική Γραφή) εδώ και δεκαπέντε χρόνια. 

Τώρα δεν εργάζεται πλέον ως καθηγήτρια Αγγλικών. Αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στις εκδηλώσεις των δημοτικών βιβλιοθηκών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχει εθελοντικά με εργαστήρια διαφόρων δημιουργικών δραστηριοτήτων (κατασκευές και δημιουργική γραφή) κυρίως για παιδιά, αλλά και παρουσιάσεις μεθόδων και τεχνικών δημιουργικής χειροτεχνίας για ενήλικες. Επίσης γράφει σχετικά άρθρα και οδηγίες για χειροποίητες κατασκευές στο διαδίκτυο, στην Αγγλική γλώσσα. Η εθελοντική της συμμετοχή στις εκδηλώσεις των βιβλιοθηκών, καθώς και η συγγραφή του παρόντος mini e-book με Creative Commons License είναι προσφορά κοινωνικού έργου (χωρίς οικονομικό όφελος για την ίδια), σε μια προσπάθεια προώθησης της δημιουρ...

Σχεδιασμός εξωφύλλου-Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου
http://www.facebook.com/iraklis.lampadariou

Σελιδοποίηση:
Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη
k.charlavani@gmail.com

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
automon.android@gmail.com
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα


Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/


      

Σχόλια