Η κοπάνα του Σκανδαλούλη, Δήμητρα Μυλωνάκη (Android Book by Automon)


Η κοπάνα του Σκανδαλούλη, Δήμητρα Μυλωνάκη
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-80220-4-1
Νοέμβριος 2012
Εκδόσεις Σαΐτα

Ο Σκανδαλούλης είναι ένα αφράτο αγόρι, που δυο πράγματα του αρέσουν πολύ: το φαγητό και οι σκανδαλιές. Αισθάνεται πολύ περιορισμένος μέσα στην τάξη του σχολείου και αποφασίζει να κάνει την κοπάνα της ζωής του. Ξεκινάει έτσι ένα ταξίδι παρασύροντας μαζί του τον αγαπημένο του φίλο Μπιρμπιλή, που τον ακολουθεί σ’ αυτήν την περιπέτεια. 



Τα δυο παιδιά αφήνουν πίσω το σχολείο και φτάνουν στο δάσος των παραμυθιών. Τίποτα όμως δεν πάει όπως τα σχεδίασε ο Σκανδαλούλης και όλα δείχνουν ότι οι δυο άτακτοι μικροί θα πληρώσουν ακριβά την κοπάνα τους αυτή. Μα, μήπως το σχολείο έχει τελικά μεγαλύτερη αξία από αυτή που νόμιζαν τα δυο άμυαλα παιδιά; Θα καταφέρουν οι δυο φίλοι, να βγουν από τη δύσκολη θέση ή ο κόσμος των παραμυθιών θα γίνει ο εφιάλτης της ζωής τους;



Μια μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση για παιδιά των πρώτων και μεσαίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.



Η Δήμητρα Μυλωνάκη γεννήθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας, κατοικεί στην Πάτρα και έχει δύο κόρες. Είναι δασκάλα και διδάσκει στο 60ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας δουλεύοντας με τους μαθητές Καινοτόμα Προγράμματα. Στις δράσεις αυτές, που προσφέρουν μία διαφορετική προσέγγιση της γνώσης στους μαθητές, πραγματοποίησε ποικίλες θεατρικές παραστάσεις των οποίων τα σενάρια έγραψε η ίδια. 

Η ΚΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥΛΗ είναι μία μουσικοχορευτική παράσταση που γράφτηκε από την ίδια για να κλείσει το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Μια φορά κι έναν καιρό» που δούλεψαν τα πρωτάκια του σχολείου και είχε θέμα το παραμύθι στη σχολική τάξη.


   
   

Σχεδιασμός εξωφύλλου:
Διονυσία Μυλωνάκη
http://uk.linkedin.com/in/denmyl

Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου
iraklis.lampadariou@gmail.com

Σελιδοποίηση:
Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη
k.charlavani@gmail.com

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
automon.android@gmail.com
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/


      

Σχόλια