Χαιρετίσματα & ευχές, Ηρακλής Λαμπαδαρίου (Android Book by Automon)


Χαιρετίσματα & Ευχές, Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Παραμύθι
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-01-7
Φεβρουάριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα

Μια μουντή πόλη, αγχωμένοι πολίτες, εκνευρισμένοι οδηγοί, βιαστικοί πεζοί σ’ έναν αγώνα δρόμου δίχως τέλος. Ώσπου μια μέρα, ένας μικρός μαθητής παίρνει μια γενναία απόφαση: να σκορπίσει ευχές και χαιρετίσματα σε όλους τους συμπολίτες του. Είναι μόνος του, αλλά δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί, επιμένει, σκέφτεται με δημιουργικότητα και φαντασία. Θα τα καταφέρει; Ένα παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά με περιβαλλοντική ευαισθησία, ερωτηματικά που όλοι έχουμε θέσει και συνεχίζουμε να θέτουμε, και επίκαιρους κοινωνικούς προβληματισμούς.



Ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1988 και μεγάλωσε στην Καβάλα. Από τα 10 του χρόνια ασχολείται συστηματικά με τον εθελοντισμό, τόσο με τη διοργάνωση όσο και με τη συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή, απ’ όπου αποφοίτησε το 2009. Είναι λάτρης των γλωσσών (γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά ενώ έχει αρχίσει να μαθαίνει σλοβάκικα και κινέζικα) και έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, παίρνοντας μέρος σ’ έναν πλούσιο διαπολιτισμικό διάλογο που αναμφίβολα επηρέασε τον τρόπο σκέψης του. Γράφει παραμύθια για το παιδί που ο καθένας κρύβει μέσα του και αναζητά συνεχώς τρόπους για ένα Σχολείο που θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του μαθητή.

Από τις Εκδόσεις Σαΐτα κυκλοφορούν σε ελεύθερη ψηφιακή μορφή τα βιβλία του «Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή» και «Ο μαγικός σελιδοδείκτης».


   
   

Εικονογράφηση:
Απολλώνια Παραμυθιώτη
apolloniaart@yahoo.com

Σχεδιασμός εξωφύλλου: 
Ρούλα Μονογυιού
studio@greenline.gr

Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Ευρυδίκη Αμανατίδου
http://evriam.blogspot.gr

Σελιδοποίηση:
Μαίρη Λαμπαδαρίου
http://mlampadariou-crafts.blogspot.gr

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
automon.android@gmail.com
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.


Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/


      

Σχόλια