Το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς, Γιώργος Γρηγοράκης (Android Book by Automon)


Το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς, Γιώργος Γρηγοράκης
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-00-0
Φεβρουάριος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα

Το επίμονο βλέμμα ενός αγοριού αιχμαλωτίζει ένα πανέμορφο πουλάκι στο άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς. Φροντίζει να μην του λείπει τίποτα. Όμως ο καιρός περνά και το πουλάκι λαχταρά τα ελεύθερα ταξίδια. Τότε το αγοράκι συνειδητοποιεί πως το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς δεν έχει πορτάκι κι έτσι δεν ξέρει πώς να το ελευθερώσει.
Αρχίζει και για τους δύο μια περιπλάνηση στον κόσμο των ανθρώπων και των ζώων αναζητώντας τη λύση. Περνάνε από δοκιμασίες και περιπέτειες που άλλοτε τους απογοητεύουν κι άλλοτε τους ενθαρρύνουν.
Είτε τα καταφέρουν είτε όχι, τούτη η ιστοριούλα είναι η πορεία προς την ολοκλήρωση της αληθινής αγάπης, αυτής που πραγματικά σε απελευθερώνει σπάζοντας όλα τα δεσμά της εξάρτησης, της ιδιοτέλειας, της λογικής, του εγωισμού.



Ο Γιώργος Γρηγοράκης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων κι από το 1994 εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Πάντα του άρεσε να σκαρώνει ιστορίες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικότερα με τη συγγραφή. «Το άσπρο κλουβί στο σχήμα της καρδιάς» το έγραψε το 2007 και την ίδια χρονιά διακρίθηκε με Έπαινο στον 26ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Έχει γράψει παραμύθια, διηγήματα, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο του μυθιστόρημα «Η Τεχνογνωσία Της Τελειότητας». Από το Φεβρουάριο του 2012 διατηρεί το ιστολόγιο http://lymenoicavoi.blogspot.gr/ με γνωστές αλλά και πρωτότυπες αλληγορικές ιστορίες, μυθοπλασίες, βιβλιοπροτάσεις, απόψεις κ.ά.

E-mail: grigorakisgeo@gmail.com


   
   

Κολάζ εξωφύλλου, Εικονογράφηση:
Απολλώνια Παραμυθιώτη
apolloniaart@yahoo.com

Σύνθεση εξωφύλλου, Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου
http://www.facebook.com/iraklis.lampadariou

Σελιδοποίηση:
Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη
k.charlavani@gmail.com

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
automon.android@gmail.com
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/


      

Σχόλια