Μαζί, Ευρυδίκη Αμανατίδου, Γιάννης Λαμπράκης (Android Book by Automon)


Μαζί, Ευρυδίκη Αμανατίδου - Γιάννης Γ. Λαμπράκης
Διηγήματα
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-06-2
Απρίλιος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα

Τι θα συμβεί αν δυο πένες αρχίσουν να γράφουν σαν μία; Αν είναι μια αντρική και μια γυναικεία; 8 διπλά κεφάλαια για το άσπρο και το μαύρο της ζωής. 16 διηγήματα πλεγμένα απ’ την αρχή ως το τέλος από δυο ανθρώπους που τους χώριζε μια θάλασσα…


Η Ευρυδίκη Αμανατίδου ζει στην Αθήνα. Παρά το ότι σπούδασε νομικά, της αρέσει να παίζει με τις λέξεις, τα χαρτιά και τα μολύβια. Έργα της που έχουν εκδοθεί: «Ένα καπέλο για τον καθηγητή», Δελφίνι 1993, «Στη Μεσόγειο κολυμπούν παράξενοι θεοί» Βασιλείου 2006, «Σιωπηλή πέτρα», Μίνωας 2007, «Η ακριβή ανάσα του νερού», Μίνωας 2009, «Ο φύλακας στο φάρο», Μίνωας 2011, «Η Πολιτεία που δεν είχε Χριστούγεννα», εκδόσεις Σαΐτα 2012, «Ο ήλιος που έχασε το δρόμο του», εκδόσεις Σαΐτα 2012, «Το αεράκι και η καμινάδα», εκδόσεις Σαΐτα 2012, «Το συναχωμένο ηφαίστειο», εκδόσεις Σαΐτα 2013. Κείμενά της θα βρείτε στα: http://www.deity.gr, http://www.mesogios.gr, http://www.vivliodeiktis.blogspot.gr, http://www.fresh-magazine.net, http://www.schooltime.gr.

O Γιάννης Γ. Λαμπράκης κατάγεται από την Ιεράπετρα της Κρήτης.
Σπούδασε Φυσική, η οποία αποτελεί την επίσημη ...σύζυγό του εδώ και είκοσι περίπου χρόνια. Τα τελευταία δύο έχει αρχίσει να την απατά σε καθημερινή βάση, με δύο όλο και πιο απαιτητικές ...ερωμένες: τη συγγραφή και τη ζωγραφική. Προς το παρόν, δεν έχει ιδέα ποια κατάληξη θα έχει αυτό το τρίγωνο και απλά προσπαθεί να τις ευχαριστήσει όλες, αν και δεν είναι πάντα εφικτό.
Διατηρεί προσωπικό ιστολόγιο (http://mikrosyannakis.blogspot.gr) Αρθρογραφεί διαδικτυακά και έντυπα στα http://www.mesogios.gr, http://www.fresh-magazine.net. Φλερτάρει με το φανταστικό, το υπερφυσικό και τον τρόμο, συνεργαζόμενος με τις Συμπαντικές Διαδρομές (http://universe-pathways.blogspot.gr). Κουβαλά και μερικές ντουζίνες διηγήματα σε συρτάρια και δίσκους (όχι σερβιρίσματος), ελπίζοντας ότι δε θα σκάσουν από τη σκόνη μέχρι να βγουν στον ήλιο.

   
   

Έργο-Σύνθεση εξωφύλλου:
Short stories by Two, 2013, pastels on paper
Γιάννης Γ. Λαμπράκης

Επιμέλεια-Διορθώσεις:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Σελιδοποίηση:
Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα
Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/

      

Σχόλια