Το όνομά μου είναι Μπααμπούρ, Χάρης Μικελόπουλος (Android Book by Automon)


Το όνομά μου είναι Μπααμπούρ, Χάρης Β. Μικελόπουλος
ISBN (ebook-ψηφιακού βιβλίου): 978-618-5040-03-1
Μάρτιος 2013
Εκδόσεις Σαΐτα


«Αφήνω την πατρίδα μου, γιατί με αφήνει και αυτή». Αυτά μοιάζει να σκέφτεται ο Αζάρ από το Αφγανιστάν καθώς αντικρίζει –παράνομος μετανάστης- το μικρό ελληνικό νησί. Μαζί του η γυναίκα του και ο εξάχρονος γιος τους Μπααμπούρ. 

«Δουλειά!» ζητάει ο Αζάρ από τον ντόπιο ψαρά Βαγγέλη. Μα οι άνθρωποι είναι άλλοι συμπονετικοί και άλλοι καχύποπτοι, σκληροί ίσως χωρίς να το θέλουν. Αν όμως η καρδιά των μεγάλων είναι πέτρινη, τα παιδιά μιλούν τη δική τους γλώσσα. Έτσι, ο Δημήτρης, ο γιος του ψαρά, καταστρώνει ένα σχέδιο. Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τον μικρό Μπααμπούρ και την οικογένειά του.
Γιατί οι άνθρωποι έχουν πλαστεί για να βοηθούν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον!




Ο Χάρης Β. Μικελόπουλος γεννήθηκε το 1973 στον Πύργο Ηλείας όπου και μεγάλωσε. Η ζωγραφική, το σχέδιο, οι εικόνες, τον οδήγησαν στο να σπουδάσει στο Αkto Αrt&Design College στην Αθήνα, Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση Εσωτερικών-Εξωτερικών Χώρων. Μετά τις σπουδές του, επέστρεψε στον Πύργο όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως διακοσμητής με δικό του γραφείο. Γνωρίζει Αγγλικά από ανάγκη, όπως ο ίδιος δηλώνει, και Ιταλικά από ευχαρίστηση. Η πρώτη του απόπειρα στη συγγραφή μιας παιδικής ιστορίας, αισθάνεται πως είναι ίσως όπως και το ξεκίνημα ενός μικρού παιδιού. Τα πρώτα βήματα. Οι εικόνες, η φαντασία, οι σκέψεις έρχονται πια ως λέξεις για να αποτυπωθούν στο χαρτί.

  
   

Σύνθεση εξωφύλλου-Εικονογράφηση:
Χάρης Β. Μικελόπουλος
harisvmikelo@yahoo.gr

Επιμέλεια, Διορθώσεις:
Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη
k.charlavani@gmail.com 

Σελιδοποίηση:
Ηρακλής Λαμπαδαρίου 
http://www.facebook.com/iraklis.lampadariou

Ανάπτυξη Εφαρμογής Android:
Αντώνης Πανώρης
automon.android@gmail.com
http://www.automon.gr

Εκδόσεις Σαΐτα
Αθανασίου Διάκου 42, 652 01, Καβάλα
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
e-mail: info@saitapublications.gr
website: http://www.saitapublications.gr 

Άδεια Creative Commons
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική χρήση - Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα

Επιτρέπεται σε οποιονδήποτε αναγνώστη η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή περιληπτική, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: αναφορά της πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση του έργου. Επίσης, δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άδεια cc, διαβάστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/


      

Σχόλια