Συνέντευξη: 22/07/2014 Παραμύθι, ΝΕΡΙΤ, Κωνσταντίνος Πανάτσας - Παπαπρίλης


Τρίτη στις 22 Ιουλίου 2014, 19:25, ΝΕΡΙΤ, επεισόδιο (5ο) της εκπομπής ¨Παραμύθι¨ με θέμα ¨από το χαρτί στην οθόνη¨ στο οποίο συμμετέχω ως συνεντευξιαζόμενος για την ενασχόλησή μου με την ανάπτυξη εφαρμογών Android και το Automon.gr.

Έχεις ακούσει για τον καβγά, τον πρόσφατο, ανάμεσα σε ρεύμα και χαρτί; Όχι; Μα πως είναι δυνατόν; Κοίτα να δεις τι θα κάνουμε. Θα σου πω ένα Παραμύθι για τις λέξεις. Ναι, για τις λέξεις. Για κείνες που χαράχτηκαν σε χαρτί, κι εκείνες που φέγγουν σ' οθόνες.


Δείτε την κάνοντας κλικ εδώ:

Νέα εκπομπή προσωπογραφιών, η οποία καταγράφει ζωές που στάθηκαν πάνω σε ζητήματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την Ελλάδα. Είναι παραμύθια φτιαγμένα από ιστορίες ανθρώπων, από ιστορίες επιβίωσης και ευτυχίας, από εκείνους που «ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα».

Σύνοψη: 
Η Άλκηστις, ο Άρης, ο Γιάννης κι ο Αντώνης είναι άνθρωποι που ασχολούνται με τις λέξεις. Είναι άνθρωποι που αποφάσισαν ν' ανέβουν σ' ένα λεωφορείο. Ένα λεωφορείο μ' ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Πηγαίνει από το χαρτί στην οθόνη. Η Lifo, οι Dreamtigers, εκείνος πίσω από το Automon που βλέπεις ως υπογραφή ολοένα και σε περισσότερα ψηφιακά βιβλία. Ένας κόσμος που γίνεται ψηφιακός, τρέχοντας, με κομμένη την ανάσα. 

Συντελεστές
Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Πανάτσας - Παπαπρίλης
Αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Νάκης, Κωνσταντίνος Πανάτσας - Παπαπρίλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μωρίς Ραφαήλ
Μοντάζ: Κλείτος Κυριακίδης
Ηχοληψία: Τάσος Καραδέδος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταυρούλα Δημητριάδου
Σκηνοθεσία: Μάριο Ερμητικός Σπύρογλου
Παραγωγή: fractal productions

Το Παραμύθι στο Facebook:

Το Παραμύθι στη ΝΕΡΙΤ:

Το Παραμύθι σε Android Εφαρμογή:



Με εκτίμηση
Αντώνης Πανώρης


Android Apps by Automon:

Android Books by Automon:

Android Games by Automon:

Σχόλια